Редактор: e-mail: Кадър бТВСтолична община затвори временно за движение пътя Драгалевци -

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСтолична община затвори временно за движение пътя Драгалевци -
Коментари Харесай

Затвориха пътя Драгалевци - Алеко заради ураганен вятър и обилен снеговалеж

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Столична община затвори краткотрайно за придвижване пътя Драгалевци - Алеко поради мощен ураганен вятър и изобилен снеговалеж. Пътят е затворен, полиция е отделила шосето, което стига до Алеко, повода както казахте, е ураганен вятър и снегонавявания. Има закъсали коли, доколкото ние разбрахме, нагоре не се позволяват коли. Снегорините употребяват опцията да изчистят по-качествено пътя нагоре.

Това сподели кореспондент на бТВ от мястото за " Тази заран ".

Какви са прогнозите и по кое време ще бъде отворен пътят, не се знае. Образувала се е колона от 10-ина коли. Може би това са хора, които работят горе, в това число и личен състав от хижите и хотелите. Иначе кабинковият въжен превоз също не работи, доколкото ние успяхме да разберем, рейс 66 се движи с маршрут единствено до Драгалевци. Оставаме тук да следим какво ще се случи. Сега е умерено. От избавителната работа приканиха хората, които са решили да отидат в планината в днешния ден или да не го вършат, или да го вършат с нараснало внимание, тъй като изискванията горе в действителност не са удобни, добави репортерът на бТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР